هزینه لنزها و در دسترس بودن آنها
هزینه لنزهای داخل چشمی از آنجایی که بعضی از لنزهای چند کانونی داخل چشمی جدید هستند، .ممکن است بعضی جراحان آشنایی کافی با کار گذاری آنها نداشته و به شما پیشنهاد نکنند. به همین دلیل اگر بدنبال این لنز ها هستید، .با جراحانی که تجربه لازم را دارند مشورت کنید. خوشبختانه انواع معتبر این لنزها و با قیمتی بسیار مناسب تر از بازار جهانی در ایران موجود است.
بدیهی است مسئله قیمت این لنز ها نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. عمل جراحی کاتاراکت .در اغلب مواقع توسط بیمه ها بخوبی پوشش داده میشود و در اغلب مواقع هزینه های مربوط به لنز های معمولی نیز توسط بیمه ها پرداخت میشود ولی توجه داشته باشید که لنز های سه کانونه جدیدی مانند لنز شرکت زایس آلمان (Zeiss AT Lisa)، لنز FineVision شرکت PhysIOL بلژیک، لنز پان اپتیکس شرکت آلکان آمریکا (Panoptix)،لنز سیمفونی شرکت AMO آمریکا و همچنین لنز های چند کانونه قبلی مثل ReSTOR, ReZoomو لنز تطابقی Crystalens که به عنوان لنز های خاص شناخته میشوند، حتی در امریکا و سایر کشورها نیز تحت پوشش های بیمه ای قرار نمی گیرند.
هزینه لنز داخل چشمی
اگر در گوگل جستجو کنید (?How much does multifocal IOL cost) قیمت این لنزها بطور معمول هزینه ای در حدود1200 تا 3500 دلار برای هر چشم را در بر میگیرد و در امریکا به طور متوسط 3500 دلار و حدود هزینه هر لنز بین 1500 تا 4000 دلاراست که لازم است توسط بیمار شخصا پرداخت شود. در هیچ کشوری این لنز ها تحت پوشش بیمه نیست و فرد داوطلب باید از هزینه شخصی قیمت ان را بپردازد.
قیمت لنزهای معمولی تک دید بطور میانگین ٣٠٠٠٠٠٠ ریال است که بیمه ها نیز معمولا در همین حد هزینه لنز را متقبل می شوند .
البته ممکن است با همه گیر تر شدن مصرف بیشتر این لنز ها در میان جراحان و بیماران پوشش بیمه ای در اینده مشمول این لنز ها نیز بشود . به هر حال بد نیست که حتما قبل از عمل از میزان تعهدات بیمه خود در این موارد مطلع شوید .هزینه لنزهای داخل چشمی
موقعی که به هزینه جراحی فکر میکنید بد نیست به هزینه های احتمالی عینک های دور یا نزدیک بعد از عمل فکر کنید؛ چراکه در صورت انتخاب لنز های معمولی بعد از عمل مجبور به تغییر عینک های قبل از عمل خود هستید. با توجه به اینکه در طول زمان باید برای تعویض عینک نزدیک و احیاناً عینک دور هر یک الی دو سال مجدداً هزینه کنید، شاید انتخاب لنزهای چند کانونی علاوه بر سایر مزایا، از نظر اقتصادی هم در طول زمان مقرون به صرفه باشد.