شماره چشم تا چه سنی رشد می کند؟

چگونه چشم های ما با افزایش سن رشد می کنند و تغییر می کنند؟

شماره چشم تا چه سنی رشد می کند؟At what age does the number of eyes growشماره چشم تا چه سنی رشد می کند؟یکی از شایع ترین افسانه ها در باره چشم ها در بین عموم این است که چشم تنها عضوی است که رشد نمی کند. اما این گفته واقعیت ندارد.  حقیقت این است که چشم های ما در طول زندگی، .به خصوص در دو سال اول زندگی و در دوران بلوغ رشد می کنند.
در این مقاله تکامل زمانی چشم ها و شایع ترین بیماریهای چشمی در هر مرحله از زندگی را توضیح خواهیم داد.

چشم در دوران کودکی و جوانی.

چشم انسان از هفته سوم بارداری شروع به شکل گیری می کند و تا هفته بیست و هشتم بسته می ماند و جنین شروع به احساس وجود نور می کند.
اندازه چشم نوزاد در بدو تولد حدود. 16.5 میلی متر است و  بینایی تار  است. در این مرحله، .رنگ چشم برخی از نوزادان نیز تغییر می کند، .به خصوص آنهایی که با چشمان آبی یا خاکستری متولد می شوند. نوزادان توانایی بینایی کامل ندارند و به مرور زمان یاد می گیرند که چشمشان را حرکت دهند، .تمرکز کنند و از چشمان خود استفاده کنند.
اولین اشیایی که باید روی آنها تمرکز کرد آنهایی هستند که به نوزاد نزدیک هستند، .به ویژه در فاصله مادری که آنها را در بغل گرفته است.  چشم ها در روزهای اول زندگی شروع به هماهنگی می کنند و ثابت شده است که کمی بعد، .نوزاد می تواند اشیا را با چشم دنبال کند.
رشد چشم ها به سمت ادراک کامل تر در سن 2 سالگی اتفاق می افتد، .زمانی که کودک نه تنها تصاویر را به وضوح و درخشان درک می کند، .بلکه تمام ادراک بصری را در رشد روانی-حرکتی خود ادغام می کند، .اگرچه تا پایان دهه دوم  زندگی که چشم را می توان بالغ دانست، .این تکامل ادامه دارد.شماره چشم تا چه سنی رشد می کند؟

در این مرحله، .ممکن است به دلیل  ضعف رشد چشم، .مشکلات چشمی رخ دهد. شایع ترین مشکلات عبارتند از:.

     آمبلیوپی یا تنبلی چشم
استرابیسم
   نزدیک بینی و آستیگماتیسم
   دوربینی
کور رنگی
  ورم ملتحمه

بیشتر این مشکلات چشمی در سنین پایین قابل درمان هستند، اما پس از بزرگ شدن کودک غیر قابل برگشت هستند. به همین دلیل، توصیه می شود که معاینات کامل توسط چشم پزشکان انجام شود.

چشم در بزرگسالی و پیری

اگرچه چشم‌ها از بافت‌های زنده‌ای تشکیل شده‌اند که تا پایان عمر تکامل می‌یابند، .اما رشد آن‌ها معمولاً در حدود 20 سالگی متوقف می‌شود.
مهم ترین تغییرات این مرحله از سن 40 سالگی رخ می دهد، زمانی که چشم شروع به از دست دادن توانایی تمرکز می کند، مشکلی که به نام پیرچشمی شناخته می شود. چشم همچنین تمایل به خشک شدن دارد و مشکلات چشمی مانند دوربینی یا گلوکوم افزایش می یابد.
کاهش بینایی از سن 60 سالگی به بعد مشهود است، .جایی که بیماری های چشمی مختلف به دلیل افزایش سن ظاهر می شوند. .شایع ترین بیماری ها  در این سن عبارتند از:

دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD)
جداشدگی شبکیه
  آب مروارید
گلوکوم
خشکی جشم
رتینوپاتی دیابتی

به منظور کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری‌های مرتبط با پیری چشم و به‌ ویژه تصلب شرایین،. ورزش منظم .و رعایت رژیم غذایی سالم ضروری است. علاوه بر این،.معاینه چشم پزشکی سالانه برای جلوگیری از بیماری های احتمالی چشمی مرتبط با سن توصیه می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_ob_end_flush_all' not found or invalid function name in /home/drnader1/domains/dr-naderi.ir/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324